Tunne & Mieli on mielen hyvinvoinnin arvostettu erikoisaikakauslehti. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä julkaisee Mielenterveyden Keskusliitto. Lehden kustantaja vaihtuu tänä vuonna.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

PÄÄTOIMITTAJAA

1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan

Vastaat työssäsi Tunne & Mieli -lehden tuotannosta, laadusta ja brändistä. Tukenasi on ammattitaitoisten kollegoiden ja avustajien verkosto.

Olet osaava, innostunut ja aikaansaava lehtityön ammattilainen, jolla on jo kokemusta journalistisen työn organisoinnista ja johtamisesta. Olet kotonasi sekä printti-, verkko- että sosiaalisen median parissa ja innostunut kehittämään uutta. Aina parempi, jos olet jo valmiiksi perehtynyt lehden aihepiireihin.

Oma-aloitteisuus, tarmokkuus ja idearikkaus ovat vahvuuksiasi. Säilytät rauhallisuutesi ja huumorintajusi kaikissa tilanteissa ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Arvostat johtamasi lehden linjauksia, lukijoita ja yhteistyökumppaneita.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän kannustavassa työyhteisössä, vakituisen työsuhteen edut ja mahdollisuuden tehdä työtä omalla kotipaikkakunnallasi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 11. helmikuuta osoitteeseen paatoimittajaksi [at] mtkl.fi. Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja miksi juuri tämä tehtävä kiinnostaa sinua. Liitä mukaan cv, pari työnäytettä ja ainakin yhden suosittelijan yhteystiedot.

Tavoitteenamme on ripeä rekrytointi. Palaamme pian asiaan niiden kanssa, jotka kutsumme haastatteluun.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. päätoimittaja Aino Heikkonen, puh. 050 407 5448 (to 31.1. klo 13–15, ma 4.2. klo 13–15 ja ke 6.2. klo 10–12), aino.heikkonen [at] mtkl.fi.