Miksi niin moni jää työelämän ulkopuolelle mielen vuoksi? Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka peräänkuuluttaa podcast-lähetyksessä nykyistä monipuolisempaa ihmiskäsitystä työelämään.

TUNNE & MIELEN TOIMITUS

– Vaikka polvet kestää, niin pää ei välttämättä kestä. Kyllä se herättää kysymyksen, millä tavoin me työyhteisöinä valmistaudumme tulevaisuuteen, että meillä on sellaisia puitteita, joissa ihmiset voivat mieleltäänkin hyvin, Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka toteaa Juha Kakkurin haastattelussa.

Sydänmaanlakka pohtii podcast-lähetyksessä, että mieli on osa elämää ja siihen liittyvät heilahtelut osa tämän päivän työelämäkulttuuria. Hän kehottaakin pohtimaan ihmiskäsitystä ja työpaikkojen käytäntöjä siten, että ne palvelisivat entistä paremmin työntekijöitä.

Podcast on toimitettu yhteistyössä Business FM -radiokanavan sekä Tunne & Mielen julkaisijan Mielenterveyden keskusliiton kanssa.