Työ- ja voimavaravalmentaja Jyrki Rinta-Jouppi kehottaa hyväksymään oman epätäydellisyytensä. Podcast-lähetyksessä hän kertoo siitä, kuinka itsensä hyväksyminen antaa voimavaroja myös työelämään.

TUNNE & MIELEN TOIMITUS

– Oman epätäydellisyytensä hyväksyminen on yksi vaikeimmista asioista, joita jokainen ihminen joutuu kohtaamaan ja jollakin tavalla ratkaisemaan. Me kaikki olemme epätäydellisiä ja tarvitsemme muita ihmisiä, työ- ja koulutusvalmentaja Jyrki Rinta-Jouppi sanoo Juha Kakkurin haastattelussa.

Hän puhuu mielen hyvinvoinnista työelämässä, jossa itsensä hyväksyminen voi antaa voimavaroja. Kielteiset kokemukset johtavat helposti itsensä syyttelyyn ja tästä syntyy negatiivinen kierre.

Entä mitä voi tehdä kierteen katkaisemiseksi? Rinta-Jouppi antaa siihen vinkkejä podcast-lähetyksessä, joka on toimitettu yhteistyössä Business FM -radiokanavan ja Tunne & Mielen julkaisijan Mielenterveyden keskusliiton kanssa.

 

Jyrki Rinta-Jouppi on mukana kouluttajana myös Tunne & Mielen koulutuksissa.